Húsvét 4. hete

 

  1. Jó Pásztor Vasárnapja. Húsvét 4 vasárnapján a papi hivatásokért imádkozunk. Kérjük a jó Isten áldását és segítségét, bátorítását, a Szentlélek világosságát fiataljainknak, hogy ha az Úr hívja őket, merjenek teljes szívből igent mondani. Az idei évben különösen imádkozunk Péter Vilmos diakónusért, plébániánk papnövendékéért, akit június 18-án szentel pappá Egerben Ternyák Csaba érsek. Újmiséje másnap 10:30-kor lesz a Bazilikában.
     
  2. Kedd és szerda reggeli szentmisék. Esztergomban tartják az Országos Katekumenátus Konferenciát. Ennek résztvevői, világiak és papok, Udvardy György veszprémi érsek vezetésével kedden és szerdán reggel a Bazilikában mutatják be szentmiséiket. Ide hívjuk és várjuk a kedves testvéreket is!
    Kedden és szerdán reggel emiatt 7:30-kor lesz szentmise a Bazilika szentélyében. 8:30-kor nem kerül sor külön szentmisére a Téli kápolnában!
     
  3. Nyugdíjas klub. Régi tervünket valósítjuk meg: május 13-án 10:00-kor találkozik először közösségünk új nyugdíjas klubja a plébánia (Dobozi Mihály u. 10.) hittantermében. Nagy szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt!

 

SZ-2022-05-08