Évközi 6. hét

 

  1. Farsangi bál. Február 26-án tartjuk meg plébániánk farsangi mulatságát a Szent Adalbert Központban 19:00 és 1:00 között. A helyszínen megváltható belépők ára családok részére 2000 Ft, felnőtteknek 1000 Ft, diák oknak 500 Ft. Kérjük a fiúkat és férfiakat, hogy üdítőt, a lányokat és asszonyokat pedig hogy szendvicset vagy süteményt hozzanak magukkal! (A szervezés megkönnyítése végett nagy örömmel vesszük, ha a sekrestyében vagy a plébániahivatalban előre jelzik részvételi szándékukat.)
    A farsangon sor kerül majd tombolára is, amelyhez várjuk a különböző (jó állapotú) ajándéktárgyak felajánlását. Ezeket a sekrestyében adhatjuk le.

  2. Nagyböjt zarándoklat. A negyvennapos szentidő első szombatján, március 5-én autóbuszos zarándoklatot szervezünk hazánk legősibb, Szent István korától ismert  és nemrég teljesen megújult Mária-kegyhelyére, Bodajkra. Itt töltjük majd a délelőttöt, közös szentmisén, lelki programon vehetünk részt. A három fogásos ebéd után indulunk Székesfehérvárra, ahol a várossal való közös ismerkedés után szabadidőt is kapunk. Indulás 7:00 órakor, visszaérkezés 19:00 óra tájban várható. Az út költsége felnőttek számára 5.000 forint, gyermekek számára 2.500 forint. Jelentkezni a részvételi díj befizetésével lehet a sekrestyében vagy a plébániai irodán.

  3. Nagyböjti keresztutak. Nagyböjt péntekjein 18:00 órakor keresztutat járunka Vízivárosi templomban, amelyen mindannyiszor plébániáink valamelyik csoportja, korosztálya fog szolgálni. A cserkészek és az ifjúsági csoportok mellett várjuk a házaspárok (időpont: március 11.), valamint a nyugdíjasok (időpont: március 18.) jelentkezését az egyes állomások elmélkedéseinek, imádságainak a felolvasására. Jelentkezni a szentmise után lehet a sekrestyében.

 

SZ-2022-02-13-1