Évközi 5. hét

 

  1. Balázsáldás. Február 3-án emlékeztünk Szent Balázs püspök és vértanúra. Az ünnephez kapcsolódóan a vasárnapi szentmisék végén balázsáldásban részesítjük a kedves testvéreket.

  2. A Bazilika rendkívüli zárva tartása. Az elektromos főelosztó-szekrény cseréje miatt február 7–8-án, hétfőn és kedden a Főszékesegyház zárva tart, szertartásokat sem végzünk. Megértésüket köszönjük!

  3. Farsangi mulatság. Február 26-án megtartjuk a Főszékesegyházi és a Vízivárosi Plébániák első, közösen szervezett farsangi mulatságát. A farsang helyszíne a Szent Adalbert Központ földszinti Szent István terme, továbbá három kisebb terem. Érkezni 19:00-tól lehet, a közös ünnepség zárását hajnali 1:00 órakor tervezzük. A vidám estét a különböző korosztályoknak szánt programok színesítik majd. A farsang belépődíja:
    – családok számára: 2000 Ft/család (két felnőtt és a velük érkező gyermekeik részére),
    – felnőttek számára: 1000 Ft/fő,
    – diákok számára: 500 Ft/fő.
    A fiúktól, férfiaktól azt kérjük, hogy üdítőt hozzanak magukkal, a lányokat, asszonyokat arra hívjuk, hogy egy-egy tálca süteménnyel vagy szendviccsel  (de nem chips-szel) járuljanak hozzá a együttléthez. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

 

SZ-2022-02-06