Évközi 3. hét

 1. Ökumenikus imahét. Az elmúlt napokban együtt imádkoztunk a keresztények egységéért. Az ökumenikus imahét záró alkalmára vasárnap este 18:00-kor kerül sor a ferences templomban, ahol Takács Gusztáv görögkatolikus parókus prédikál. Mindenkinek köszönjük a személyes imádságát, az istentiszteleteken való részvételét!

 2. Dicsőítő imaóra. Hónap utolsó péntekén, január 28-án este 19:00-kor dicsőítő imaórát tartunk a vízivárosi templomban. Mindenkit szeretettel hívunk!

 3. Farsangi bál. Idén első ízben megrendezzük a főszékesegyházi és a vízivárosi plébániák közös farsangi bálját. Helyszínül a Szent Adalbert Központ földszinti nagytermét (Szent Istvánt terem) és egyéb kapcsolódó termeit választottuk. A vidám együttlét február 26-án szombaton este lesz. Kérjük, ezt a dátumot már most jegyezzük fel! Jelentkezni február elejétől lehet majd — a részleteket akkor fogjuk hirdetni. 

 4. Közösségi túra. Február 20-án Péliföldszentkereszt kiindulóponttal kb. 11 kilométeres túrát szervezünk Molnár András vezetésével. Találkozás 11:00-kor a Gerecse Natúrpark Látogatóközpontban. Ennek megtekintése, a kegyhely bemutatása és az ebéd után indul a túra, amely 16:00 óra tájban ér véget. A belépőjegy 6 év fölött 400 forint, az ebéd 1500 forint. Jelentkezni Pál Eleonóránál lehet: paleleonora68@gmail.com

 5. Kána hét pároknak. A Chemin Neuf közösség szervezésében pároknak szóló, egyszerre dinamikus és lelki programot ajánlunk: alkalmat az együttlétre, workshopokat, sportolási lehetőséget, spirituális töltődést.
  – Gyermekek nélkül, csak a pároknak: március 27. — április 2., Zalaegerszeg.
  – Házasságra készülőknek: március 27. — április 2., Zalaegerszeg.
  – Gyermekekkel együtt: gyermekvigyázással, korosztályos programokkal július 17–23. között Bodrogolasziban.
  Bővebb információ: https://www.chemin-neuf.hu/missziok/kana/ 
  Érdeklődni, jelentkezni a kana.magyarorszag@chemin-neuf.org címen lehet.

 SZ-2022-01-23